Power Meet lördag 28 mars 2015 10:00

Då var det återigen dags för evenemanget som sätter fokus på den amerikanska livsstilen, speciellt under 1950-60-talen, och alla dess attribut.  Vilket sker när Power Meets Vårmarknad än en gång gästar Sparbanken Lidköping Arena. Som vanligt är det lördagen i sista helgen av mars som gäller, vilket År 2015 betyder den 28 mars.

Power Meet 2014 lockade ca 7 500 besökare till Arenan. Besökare som kom för att handla hos någon av de ca 400 utställare som fanns på plats i Arenan och samtidigt under trevliga former träffa likasinnade entusiaster för en livsstil som i pressen ofta beskrivs som ”motorburen ungdom”.  Även om en mycket hög andel av Arenans besökare för länge sedan passerat gränsen för vad vi normalt tänker på när vi hör detta uttryck. I stället var det en bra blandning av alla åldrar och inte minst bägge könen.

Vi uppmanar alla besökare att ta del av de evenemangsparkeringskartor som finns på denna, och Kommunens hemsidor. Använd följande länk för Kommunens parkeringsplatser eller se nere till höger på startsidan av denna hemsida.

Notera att parkeringsvakter kommer att bötfälla sådana bilar som har parkerat på ett felaktigt sätt bl.a. på området kring Arenan!

Använd i stället någon av de 2 400 parkeringsplatser som finns inom Lidköpings Centrum och på gångavstånd, 5-15 min max, från Sparbanken Lidköping Arena. Nästan 2 000 av dessa är dessutom avgiftsfria!

Arrangörer är ACCS, American Car Club Sweden och motortidningen Power. Det är också till dessa som man hör av sig om man vill ställa ut i Arenan eller ha mer information om evenemanget. Nedan följer arrangörens kontaktuppgifter;

Telefon: 040 – 94 08 95

Adress: American Car Club Sweden Box 90 239 21 Skanör

E-mail: info@americar.org