Power Meet lördag 31 mars 2012 10:00

Som vanligt så var det stort fokus på den amerikanska livsstilen, speciellt under 1950-60-talen, och alla dess attribut, när Power Meet Vårmarknad gästade Sparbanken Lidköping Arena den 31 mars 2012.

Återigen så kunde antalet besökare till marknaden räknas in i flera tusental. Dessutom så fanns som vanligt ungefär 400 utställare utspridda över Arenans närmare 8 000 m2 utställningsyta.

Marknaden sätter sin prägel på stora delar av Lidköping under den dag den pågår. Det kan handla om allt från att bilar kör i kortege genom staden till den Rockfest som arrangeras i Folket Park under kvällen, i samband med ACCS, American Car Club Sweden och motortidningen Powers arrangemang.
På scen stod flera band under kvällen och det gemensamma på repertoaren var Rockabillyn. Banden var Drängarna, The Fastback och Yellow Cats. Det var med andra ord upplagt för hög stämning och en riktig festkväll. För arrangemanget på Rotundan svarade Roadmasters som 2012 för tredje gången svarade för festkvällen i Folkets Park.

Det känns oerhört tillfredställande att arrangemang som har sitt ursprung i Sparbanken Lidköping Arena sprider sig över staden och ger upphov till fler arrangemang med nya arrangörer. Detta kompletterar både det vi gör så väl som att det ger upphov till nya samarbetsformer mellan ”våra” arrangörer och fler som vill bidra till att utveckla Evenemangsstaden Lidköping.