Power meet Parkering lördag 26 mars 2011 10:00

Den 26 mars 2011 var det dags för den andra upplagan av Power Meet i Sparbanken Lidköping Arena. Bakom Power Meet´s Vårmarknad står ACCS, American Car Club Sweden och motortidningen Power.

Power Meet kallades redan förra året, med 350 utställare och mer än 5 000 besökare, ”Europas största Bilmarknad”, och i år hade man blivit ännu större.

Som vanligt så slogs nytt rekord i parkeringsplatser utanför Arenan både ordinarie sådana så väl som tillfälliga. De tillfälliga var väl inte alltid helt korrekta i ”laglig mening” men i ljuset av den positiva atmosfär som råder under denna marknad, så sågs det lite mellan fingrarna på de som inte stått för de grövsta övertrampen.

Även denna gång, naturligtvis, så handlade marknaden om Amerikanska bilar, bildelar, kläder, möbler, musiken och allt annat som kan förenas med den amerikanska livsstilen speciellt från 50- & 60-talen.

Även i år så verkade alla vara nöjda och glada med årets Vårmarknad. Både säljare så väl som köpare verkade överens om att detta är en marknad som kommit till Sparbanken Lidköping Arena för att stanna!