Power meet - Marknadstorg lördag 27 mars 2010 10:00

Power Meets Vårmarknad 2010 som arrangerades 27 mars var det första egentliga externa evenemang, vid sidan av seriespelet i Bandy, om man nu kan räkna det sistnämnda som ett externt evenemang, som arrangerades i Sparbanken Lidköping Arena.

Power Meet har sedan dess blivit Arenan trogen med detta evenemang och har sedan 2010 återkommit årligen.

Någonstans så känns det också naturligt att en ”raggarmarknad”, eller om man vill göra en ”politiskt korrekt” omskrivning; en marknad för entusiaster av den Amerikanska livsstilen, bilarna och musiken,
är den, vid sidan om bandyn, hittills vanligaste hyresgästen i Arenan. Detta då bilarna och livsstilen länge varit ett, med positiva förtecken, påtagligt inslag i stora delar av Skaraborg.

Redan År 1 så blev denna marknad en stor succé med över 5 000 besökare och där antalet utställare uppgick till drygt 350 stycken. Här kunde man också köpa allt från navkapslar, fälgar, förgasare, backspeglar i original till bensinpumpar från tiden då det begav sig, märkta med klassiska namn så som BP, Gulf, Shell med fler.

Det märks i Kommunen när Power Meet arrangerar sin marknad i Sparbanken Lidköping Arena. Men denna uppmärksamhet är bara positiv och många är de handlare som ser denna dag som en av årets viktigaste!