Marcing for life 2 tisdag 7 oktober 2014 19.00

Star for Lifes turné i Sverige heter i år ”Marching for love”. Mycket känns igen när det gäller tidigare turnéer och en del är nytt. Arrangemanget kretsar kring Sydafrikanska Star Choir South Africa, Thandiwe Mazibuko, svenska Triple & Touch (Göran Rudbo och Ken Wennerholm) samt The Moniker och inte minst 400 körsångare från Lidköping med omnejd. Den stora nyheten med hänvisning till turnéstoppet i Lidköping är att denna gång så genomförs arrangemanget i Sparbanken Lidköping Arena. Förra året så var det lapp på luckan på De La Gardiegymnasiets aula och många fick vända i dörren.

Star Choir South Africa är ungdomar som gått i Star for Life skolor i Sydafrika. I Zulu-kulturen är sången det viktigaste instrumentet. Lägg till deras scennärvaro och utstrålning och du har en kombination du sent kommer att glömma. Kören leds av coachen Thandiwe Mazibuko.

Marching for Love är en fortsättning på den fantastiska, musikaliska resa som redan har upplevts av 100 000 människor i Sverige, där Star för Life och triple & Touch har samlat ihop ungdomar från Sverige och Sydafrika för att skapa spännande möten genom sång och musik. I samband med konserterna arrangeras också en spännande, kreativ workshop med fryshusets coacher under temat mångfald och tolerans.

Biljetterna, till ett pris av 220 kronor/st. , säljs genom biljettforum.se

Biljetter kommer också, vid mån om plats, att säljas på Arenan fr.o.m. kl. 18.30 på arrangemangsdagen.

Mer information om Star for Life, denna turne, samt insamlingen till stöd for bekämpningen av Aids i SydAfrika finner ni på www.starforlife.se och www.marchingforlove.se

Insläpp sker från 18.30
Konserten startar 19.00
Konserten är slut 20.45