Magisk Stjärnkväll lördag 3 december 2011 19:00

Den 3:e december 2011 var det dags för urpremiären på Magisk Stjärnkväll, ett helaftonskoncept i julens och nöjets tecken. Med julbuffé och artister som The Blues Mothers (Ann Sahlene och La Gaylia Frazier), Sara Löfgren, Kim Fransson och dansbandet Arvingarna så fyllde man en kväll som i övrigt effektivt hölls samman av illusionisten Gaston. Denne var kvällens konferencier men ”trollband” också publiken med egna nummer.

Kvällens musikaliska höjdpunkt var självfallet det två rutinerade och skönsjungande damerna som bildade konceptshowen ”The Blues Mothers”. Det var en Blues- & Soulshow av högsta klass och fokus låg på material från musikaliska giganter som Aretha Franklin, James Brown och Ray Charles m.fl.  Sahlene & Frazier backades dessutom upp av både kör och dansare.

Kvällen avslutades med dans till ett av Sveriges bästa och mest erkända dansband, Arvingarna. Där dansen fortsatte in på småtimmarna.

De cirka 1200 gästerna som fanns på plats i Sparbanken Lidköping Arena denna kväll verkade väldigt nöjda med aftonen när den sista tonen klingade av från dansmusiken och det var dags att bege sig hemåt igen.