Jätteloppis lördag 4 maj 2013 10:00

Vad har Göranssons Arena i Sandviken, Arena Vänersborg och Sparbanken Lidköping Arena gemensamt? Det självklara svaret är naturligtvis att samtliga Arenor är byggda med bandymått och samtliga har som hyresgäst ett lag som spelar i Bandyns högsta serie, Elitserien. Men nu stoppar det inte där. Samtliga dessa arenor har, numera när vi även i Lidköping kan presentera en sådan, en stor loppmarknad i sin Arenan.

Vi hoppas att kunna samla 300 försäljningsstånd/bord i Arenan och vi förväntar att kommersen blir stor. Bland de förhoppningar som finns är att vi skall få ihop rejält mycket med bandyutrustning för olika åldrar, och storlekar, så att man kan sälja den utrustning man vuxit ut och köpa ny och större utrustning på samma gång. I övrigt så uppmanar vi till en stor spridning på de varor som säljs och ingenting som är tillräckligt stort för att få med sig till Arenan är för stort för att sälja och få med sig därifrån.

Borden kostar 300 kronor styck och anmälan sker genom E-tjänst på Kommunens hemsida. Mer information får ni av lisa.gustafsson@lidkoping.se. Sista dag för köp av ett bord är den 2/5. 

Restaurang Villa håller självfallet öppet, men har flyttat ut på Arenagolvet. Här kan ni alltså sitta och fika samtidigt som ni tar del av liv och rörelse från alla de som kommit för att antingen sälja överblivna saker eller komplettera hemmet med bästa Vintage sakerna.

Med andra ord, kom till Sparbanken Lidköping Arena, den 4 maj, och gör dig av med sådant du har för mycket av och passa på och handla det du saknar.

Vi har öppet för loppisen mellan klockan 10.00 och 16.00!