Lidköpingsbilder 4 fredag 6 december 2013

Den 6:e december så är det dags för den första Lidköpingsgalan med avsikt att prisa framförallt närings- & idrottssliv. Tillväxt Lidköping står som arrangörer tillsammans med bland annat Villa Lidköping BK, LFK och Ridklubben. Dagen inleds med en mässa där företag, föreningar, organisationer m.fl. får en chans att visa upp sig. Därefter så är det dags att klä sig i sin bästa festblåsa och inta Arenalokalerna för att prisas och dansa till kvällens orkester Barbados. Detta samtidigt som man äter en festsupé av buffékaraktär och dessutom kanske dricker något gott till maten.

Bland de priser som kommer att delas ut denna kväll finns; Årets företagare, Årets miljöföretag, Årets Köpman, Årets entreprenör samt årets idrottsprestation. Dessutom så delas NLT medaljen ut samtidigt som också Sparbanksstipendiaterna erhåller sina stipendier.

Håll ögonen öppna för omröstningar i tidningen NLT, när der gäller en del av det som skall prisas. Förslag till ”Årets bästa idrottsprestation”, kan redan nu nomineras av Lidköpings idrottsföreningar, detta förslag skall tillsammans med namn och bild på den/de nominerade skickas till; galan@nlt.se