Lantbruksmässa fredag 20 mars 2015 09:00

En av 2013 års stora mässuccéer var en nykomling i vårt mässutbund, dvs Lantbruksmässan. Mässan lockade över 8 000 besökare en helg i mars månad. Nu är det klart att mässan där Krall Event, Dina Försäkringar och Sparbanken Lidköping står bakom arrangemanget kommer tillbaka även 2015. Helgen 20-21 i mars, alltså precis efter det att vi fått bort isen från Arenan så kommer lantbruksmaskiner av alla de slag att rulla in i Arenan.

Mässan inriktar sig i huvudsak på sakområdena Entreprenad, Jord- & skogsbruk, Energi och Trädgård. Mässan vänder sig till alla som är verksamma inom ovanstående områden, men välkomnar också privatpersoner bland sina besökare. Mässan har fri entré och har öppet mellan kl. 09.00-18.00 på fredag och 09.00-16.00 på lördag.

Mässan har tillkommit i samarbete med DINA försäkringar, Lidköpingsorter, Sparbanken Lidköping samt Sparbankerna i Skaraborg. Arrangörernas vision är att ”visa den breda verksamheten inom skogs- & jordbruket i Skaraborg med omnejd samt att vara ett komplement till de större mässorna ute i landet”.

Men framförallt vill man skapa en lokal mötesplats – Skaraborgs egna lant- & skogsbruksmässa. Platsen är Sparbanken Lidköping Arena.