Ladies Night 2012 fredag 16 november 2012 18:00

När Ladies Night, den 16 november 2012 för andra året i rad intog Sparbanken Lidköping Arena så var det med ett spännande startfält bland artisterna, Martin Stenmarck, Andreas Johnson, Martin Timell, Hasse Brontén och inte minst Kungen i Baren själv, dvs. Magnus Uggla.

Närmare 2 500 damer delat på 1200 mat- & 1300 showbiljetter passerade med mycket spänd förväntan entrén till Sparbanken Lidköping Arena. År 2011 års upplaga av kvinnornas egen ”firmafest” hade mottagits på allra bästa sätt. Därför var förväntningarna rejält uppskruvade med en undran om det skulle gå att skulle gå att överträffa det tidigare årets lyckade festkväll.

Men när artisterna för året visade sig på scen inför kvällens sista nummer och showfinal så exploderade det inne i Arenan. Dessutom, enligt rykten, och en väl placerad kvinnlig fotograf på lokaltidningen, så ”stage-diveade” en viss Magnus Uggla ut bland paniken. Det var väl inte han, utan en viss Mikael Rickfors,  som ”köpte vingar för pengarna”. Men det kanske är upplagt även för den tidigare Hollies sångarna att kliva upp på Ladies Night scenen någon gång i framtiden.

Riktigt vad damerna bjöds på denna afton kan vi inte veta då ”skribenten” av dessa rader inte tilläts vistas i lokalen då han inte var en hon.

Men oavsett att alla inte finns i målgruppen för denna festkväll så gör vi gärna om den en tredje gång!