Ladies Night 2011 fredag 11 november 2011 18:00

År 2011 var året då den turnerande herrkvartetten med namnet Ladies Night, bestående av Martin Stenmarck, Frank Andersson, Anders Timell och Brolle stannande till i Lidköping och på Sparbanken Lidköping Arena . Succén var omedelbar, då över 2800 kvinnor lockats till Arenan för att roas kungligt av dessa fyra gentlemän, deras musiker och övriga medverkande.

Att arrangemanget gick av stapeln den 11/11 2011 innebar bara att målgruppen för kvällen, dvs. den hälft av befolkningen som enligt egen utsago har en naturlig fallenhet att göra fler saker samtidigt, såg fram emot denna afton med än större förväntan. Normalt brukar denna typ av datum föra med sig en rusning till kyrkan och rådhuset för vigslar, nu blev det rusning till Sparbanken Lidköping Arena.

Riktigt vad som hände inne i ”bandytemplet” eller Evenemangsarenan som vi hellre säger, jag det kan vara svårt att veta om man blev utestängd för att man, med referens till ovan, tillhör det kön som bara klarar av att utföra en sak i taget.

Men att kvällen blev lyckad, ja det omtalar det faktum att man inpå småtimmarna kunde notera att ett stort antal kvinnor lämnade arenan med ett förnöjt leende på läpparna, ett skratt nära till hands och en schlagerlåt i huvudet. Så visst är det sant, kvinnor kan till skillnad från oss män göra flera saker samtidigt.

Vi noterar samtidigt att arrangörerna var väldigt nöjda och i samband med av etableringen av 2011 års upplaga av Ladies Night bokade en nya datum för 2012