Labero_717x370px tisdag 22 april 2014 19:30

Det blir ett besök i Sparbanken Lidköping Arena för Joe Laberos under den pågående turnén. Det är Lidbil och Sparbanken Lidköping som tillsammans säkerställt ett arrangemang i Lidköping. Biljetter går att köpa genom hos Lidbil, Mellbygatan 48 i Lidköping eller på Torggatan 54 i Vara. Företagsbeställningar kan göras, och fås fakturerade, genom att kontakta gabriella.fernhag@lidbil.se.

För ”Punkarna från Norsborg” så blir det tredje gången på ett år som vi får se dem i vår Arena. Efter succén på Lidköping Kommuns personalfest så återkom dom som inledningsnummer i Melodifestivalens nyligen grenomförda ”Andra chansen” i Lidköping. Nu får vi se dem tillsammans med Joe Labero och hans spektakulära show.

Vi önskar Joe Labero välkommen till Lidköping och Sparbanken Lidköping Arena och vi hälsar Burnt out Punks välkomna tillbaka!

Så här beskrivs showen på Laberos egen hemsida http://labero.se/inferno/om-inferno/ ;

VÄLKOMMEN TILL ETT GLÖDANDE INFERNO.

De senaste åren har han trollbundit och förfört stora delar av Asien med sina fingerfärdigheter. Nu är han äntligen tillbaka där allting började – med en explosiv show som sprakar i varje hörn. Den här gången ger han sig på att försöka tämja naturens kanske mäktigaste element. Elden. Till sin hjälp har han allt från grymma gästartister till några av några av Europas galnaste eldartister från Burnt Out Punks. Tillsammans skapar de en magisk och bensinindränkt punkcirkus, som varvar favoritnummer med illusioner som aldrig tidigare skådats av mänskligheten. Det är hett, hisnande och helt, helt magiskt. Möt magikern Joe Labero i  Inferno.