Loreen 2 lördag 20 april 2013 18.3

Konserten med Loreen, Uno Svenningsson och Circus Cirkör den 20/4 i Sparbanken Lidköping Arena har ställts in, av arrangören Blue Culture, pga av bristande biljettförsäljning.  Läs mer under nyheter nedan till vänster!

År 2012 Års vinnare av Eurovision, Svenska Loreen, ger tillsammans med supportakterna Uno Svenningsson och Cirkus Cirkör en sprakande föreställning i Sparbanken Lidköping Arena. Loreen är så här i Melodifestival/Eurovision tider självfallet högaktuell. Hennes framträdande på årets Melodifestivalfinal på Friends Arena i Solna, där hon inför 28 000 åskådare och c.a. 4 miljoner tv-tittare, tog vinnarlåten Euhoria till helt nya höjder har redan blivit smått legedarisk.

Under föregående år så vann Loreen först, tillsammans med Dead by April, deltävling 1 i Växjö, för att sedan gå vidare och vinna finalen där hon både vann den internationella juryns omröstning samt slog rekord i antalet telefonröster, 670 551 stycken. Loreen fullbordade sedan sitt Melodifestivalår, i Baku Azerbajdzjan, med att som femte svenska tävlingsbidrag vinna Eurovision. Förmodligen så är också låten Euphoria det internationellt mest framgångsrika bidraget sedan Abba tävlade med Waterloo 1974. Loreen är för närvarande högaktuell med nya singelsläpp från debutplattan.

Kvällens andra musikaliska akt är Uno Svenningsson. Uno har en gedigen låtlista med storsäljare så som bl.a. Vindarna, Det som Gör Mig Lycklig, Under Ytan, Therese och Tro på varann, för att nämna en del av dessa.

Dessutom så medverkar Cirkös Cirkör med en hissnande show av sällan skådat slag.

Biljetter säljs genom www.ticnet.se eller på Turistbyrån i Lidköping!

Arrangör för konserten är Blue Culture AB