Johan_wtotw_liggande_lowres (002) lördag 24 februari 2018

Johan Glans kommer till Sparbanken Lidköping Arena den 24/2 2018. Det är hans “World Tour of the World” som hade premiär i november 2016 och då togs emot med öppna armar både av publik och media.

”World Tour of the World” har spelats för fulla hus sedan i november 2016 och Sverigeturnén kommer fortsätta fram till våren 2018

– Det har varit helt makalöst roligt och det kommer ta lång tid att smälta alla intryck. Tiden har gått så fort. Det är svårt att sluta riktigt än, så jag vill göra en liten, allra sista sväng till, berättar Johan Glans.

Det är naturligtvis vi i Lidköping extra glada över. I ”World Tour of the World” bjuds publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material. Efter den inledande världsturnén på standup-klubbar i inte mindre än fem världsdelar under september och oktober 2016 återvänder Johan Glans till Sverige och fortsätter ”World Tour of the World” i hemlandet med över 30 föreställningar runt om i landet.

 

Biljetter på ticketmaster.se