Paulo onsdag 23 april 2014 08:00

”Framtid” är ett arrangemang som första gången såg sitt ljus i samband med Sparbanken Lidköpings 175-års jubileum. Som en del av jubileumsåret så sponsrade banken ett event som vände sig till elever och skolpersonal på De la Gardiegymnasiet och Portalens gymnasium. Eventet blev omedelbart både omtyckt och framgångsrikt varför det fick en fortsättning i Sparbanken Lidköping Arena även 2011, 2012, 2013 och nu i år 2014. Denna gång så arrangeras Framtid 2014 den 23 april.

Som vanligt så är programmet skapat ”av elever för elever” och vi kan med största säkerhet se fram emot ett mycket innehållsrikt, spännande och välbalanserat program med både djupa, lite tyngre, så väl som några mer lättsamma och underhållande ämnen. Som vanligt så väntas något i underkant av 2 500 personer till Arenan denna dag.

Bland föreläsarna denna dag finns programledaren, VM-titel utmanaren i boxning, Kokboksförfattaren och den f.d. värstigen Paulo Roberto och delar med sig av sin resa från förorten till Tv-kändis och författare.

Bilden på Paulo licensierad, och publicerad med tillstånd, genom Creative Commons