Bo Mässan Peder Lamm fredag 4 oktober 2013 12:00

Compass Fairs är Skandinaviens största arrangör av bomässor. Deras mässor arrangeras på många orter runt om i Norden och med hänvisning till Sverige så är det framförallt i; Helsingborg, Vetlanda, Lund, Linköping, Karlskrona, Borås, Halmstad, Eskilstuna, Vänersborg och Grebbestad.

Compass Fairs bomässor har genom åren gjort sig kända för deras samarbete med många av Sveriges mest erkända experter inom respektive mässområde.  Ett av de återkommande inslagen på mässorna brukar Peder Lamms auktionsskola vara. Dels så finns chansen att lära sig mer om grunderna kring hur man kan känna igen och värdera gamla saker. Dessutom så får man ta med ett föremål hemifrån och få detta värderat av Peter. Peter går just nu och väntar på att spela in fler program av tv-programmet Antikjakten.

En annan tv-profil som brukar dyka upp på Bomässorna är trädgårdsrådgivaren Ylva Landerholm som flitigt medverkat i SVT:s morgonsoffa och i TV 4 programmet Trädgårdsdrömmar. Dessutom så medverkar Lars Andrén, en av Sveriges främsta experter på Solenergi, och han erbjuder kostnadsfri energirådgivning. Även det inre får sin beskärda del på Compass Fairs bomässor. Gudrun H Bengtsson sysslar med Feng sui, den österländska vishetsläran, och arbetar idag som livsstilscoach. Hon medverkar på mässorna för att lära ut mer om färgers betydelse, om hur vi påverkas av former och vad saker säger oss.

Välkommen till höstens stora mässa i Sparbanken Lidköping Arena.

Öppettider
Fredag:     12-18.00
Lördag:    10-17.00
Söndag     10-17.00

 

Obs! De experter som nämns ovan är exempel på sådana som brukar delta på Bomässan. Dessa har i huvudsak hämtats från vårens program och det är inte i skrivande stund säkert att samliga dessa deltar på mässan i Lidköping.  Komplett program för mässan i vår Arena kommer runt sommaren och vi hänvisar till Bomässans hemsida.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ajNSo88TzEI