Villafamiljens Mässa fredag 1 oktober 2010 10:30

1-3 oktober 2010 så besöktes vi för första gången av Villafamiljens mässa. En mässa som kombinerar hus, hem och hälsa och som omedelbart blev en riktig publikmagnet med 15 000 besökare över helgen.

Villafamiljens mässa delade på utrymmet med Hälsömässan som också fanns under vårt tak denna helg. Just samarbetet mellan de två mässorna är det som är unikt med denna dubbelmässa och sannolikt också förklaringsfaktorn till varför dessa mässor lockar så mycket folk. Sannolikt så hade dessa två mässor inte kommit upp i motsvarande besökssiffror sammanlagt om de hade legat vid två olika tillfällen. Men tillsammans så attraherar de uppenbarligen mycket stora skaror besökare. En klassisk synergieffekt!

Utställare och besökare uttryckte också bara lovord över arrangemanget och kommersen var stor under de tre dagar som mässan hade öppet.

Mässarrangörerna erbjöd också ett stort och varierat program med hänvisning till både seminarier samt också diverse experter som fanns tillgängliga under hela mässan.

En succémässa som redan bokade in sig i Sparbanken Lidköping Arena igen i samband med avetableringen av 2010 års mässa!