Lidköpings Kommun kommer i dagarna två 17-18/4 att avhålla en stor personalfest i Sparbanken Lidköping Arena. Totalt väntas 2 000 personer komma till Arenan under de två dagarna. Ena delen av Arenan kommer att hysa ett ”Entréeevent” och förevent med Tjåsa Gusfors som är konstnärlig ledare vid Ishotellet i Jukkasjärvi samt nycirkusgruppen Burnt Out Punks.

Personalfesten 2013

 

I den andra delen av lokalen kommer sedan Lena Philipsson samt också Burnt Out Punks uppträda på den 16x8x1 meter stora scenen som också har en catwalk på 8x2x1 meter. Dessutom så skall de 2 000 personerna i publiken äta en god bit mat vid de bord som skissats in ovan.

Så här såg bordsplaceringarna ut under onsdagen;

 

Bordsplacering Onsdag

Så väl som torsdagen;

Bordsplacering Torsdag

På sidorna så fanns så kallade glitterridåer, som var belysta och ramade in festlokalen på ett mycket inbjudande sätt. Dessutom så ”sänktes” taket då flamskyddsbehandlad sprinklerväv hängde ner från takstolsbalkarna över hela den yta där borden, enligt ovanstående skisser, var placerade.

Färgsättningarna på ovanstående bord avser Kommunens olika förvaltningar, där gästerna hade entréband i samma färger som servetterna på borden. De är dessa färger ni ser ovan. Samtliga linnedukar var vita men servetterna var som sagt, gula, oranga, blå, röda, gröna, vita, rosa, grå. Varje förvaltning hade sin färg!

 

KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE FORMAT!