THE LEGACY TOUR
– The Magic and Music of Michael Jackson
i Sparbanken Lidköping Arena, 31 oktober 2012.

 

Direkt från Las Vegas, låter som ett gammalt försäljningstrick, men det är i detta fall precis vad det handlar om. Las Vegas showen ”THE LEGACY TOUR, The Magic and Music of Michael Jackson” inkluderande dessutom flera artister från det som var Michael Jacksons egen ensemble, både dansare och trummisen från Världsturnéerna ”Bad Tour” och ”Dangerous Tour”, Ricky Lawson, kommer att finnas på plats i Sparbanken Lidköping Arena den 31/10, 2012.


William Hall
, personifierar Michael Jackson, på ett nästan otäckt porträtt- & röstlikt sätt och tillsammans med dansare, musiker och övriga inblandade så bjuder man på det allra bästa från ”The King of Pop´s” repertoar.

Att få hit William Hall, tillsammans med delar av Michael Jacksons rytmsektion, hans dansare och dessutom koreografen från de planerade ”This is it” konserterna, är så nära man kan komma en riktig konsert med ”The King of Pop”, utan att han faktiskt medverkar själv, vilket av förklarliga skäl är omöjligt”, säger Glenn Rytterfjell Marknadsansvarig för Sparbanken Lidköping Arena.

Efter sitt Sverigebesök som inkluderar åtta konserter, förutom Sparbanken Lidköping Arena bl.a. också Ericsson Globe Arena i Stockholm, så återvänder turnésällskapet till Las Vegas för ytterligare en omgång shower i världens största show & nöjesstad.
Vi tror och räknar med ett väldigt stort intresse, från personer i alla åldrar och av båda könen, och som dessutom sannolikt är beredda att resa en bit för att uppleva denna konsert i Lidköping. Allt som är förknippat med Michael Jackson är väldigt stort. Att få bjuda på delar av hans originaluppsättning, dvs. personer som medverkade på hans egna turnéer är, naturligtvis underhållning på högsta nivå.
Biljetterna släpps på ticnet i mitten av februari!