Vi hälsar Power Meet hjärtligt välkomna till Sparbanken Lidköping Arena
För femte året i rad i Sparbanken Lidköping Arena och för 20:e året totalt så anordnar American Car Club Sweden Power Meet vårmarknad. Arrangemanget, är därmed vid sidan av bandyn, det enda publika event som varit årligen återkommande sedan Arenan för första gången slog upp sina dörrar vid årsskiftet 2009/2010.

Första arrangemanget i Arenan skedde med andra ord redan 2010 och Power Meet har därefter varit en välkommen kund hos oss.  Deras event har varit både välbesökta och uppskattade. Vi kan tillsammans med American Car Club Sweden med stolthet konstatera att Power Meet idag är Nordens största och mest välbesökta inomhusmarknad för bildelar och nostalgi.

Redan från starten så har också vår vision varit att kunna avhålla olika typer av evenemang som gärna har olika primära målgrupper bland sina besökare. Därför är det särskilt spännande att välkomna Power Meet som första event efter vårt framgångsrika genomförande av Melodifestivalen.

Glenn Rytterfjell marknadsansvarig på Kultur & Fritid säger;

–  Vår ambition är att varje år tillsammans med våra arrangörer kunna erbjuda arrangemang där alla invånare i Lidköping med omnejd, åtminstone en gång per år överväger att gå till Arenan. Detta gäller oavsett om det är idrott, konserter, mässor eller som i detta fall en stor motormarknad.

Marknaden har som vanligt varit en succé och de cirka 400 säljplatserna har blivit fullbokade. Bibi Gustafson, som sköter säljplatsbokningen, har vaskat fram ett fint utbud av alla olika intresse- riktningar inom detta gebit. Förutom ett brett utbud av bilrelaterat bjuds det bl.a. på kläder, möbler och jukeboxar från 50- och 60-talet. Frisörer som klipper nostalgiska frisyrer och mycket mera.

Gemensamt med arrangören, ACCS, så vill vi flagga för att parkeringen utanför Arenan är begränsad och enbart avsedd för USA-bilar/entusiastfordon. 100-tals entusiastfordon (first come – first served!) utanför Arenan brukar ge marknaden ett trevligt mervärde på vårkanten. Vakter finns på plats vid infarten för att det ska bli ett vackert ”All American Rumble” utanför entreen. Många klubbar från stora delar av Sverige väljer att åka gemensamt i buss till Lidköping. Smart!

Öppettider är – som vanligt – 8.00 till ca 14. Sex extremt intensiva timmar! Köerna brukar vara kortast före 10 och efter 12. Välkomna! Entrén kostar 100 kr medlemmar i ACCS har 20 kr. rabatt.

Bibi Gustafsson, ACCS, skickar också med tipset om vad man kan göra efter själva marknaden;

–  Notera att Roadmasters har RockFest i Lidköpings Parken från 20.00 på
lördagskvällen. Flera fina band spelar – bl.a. Jack Baymore. Biljetter kan köpas inne på Vårmarknaden.

 

För mer information kontakta:

Bibi Gustafsson                  American Car Club                                                 040 – 94 08 95
Glenn Rytterfjell               Sparbanken Lidköping Arena                             0510-77 02 31