Melodifestivalen

Onsdagen den 31 oktober klockan 09:00 släpps biljetterna till Melodifestivalen 2019.

Melodifestivalen 2019 som är Sveriges uttagning till musiktävlingen Eurovision Song Contest 2019, är den 59:e Melodifestivalen i ordningen (sedan starten 1958). För 18:e året i rad kommer tävlingen först att bestå av ett antal deltävlingar med totalt 28 tävlingsbidrag, vilka sedan tävlar om ett antal platser i ett eventuellt uppsamlingsheat och final. Det vinnande bidraget i finalen blir Sveriges representant i Eurovision 2019, som avgörs i Tel Aviv i Israel den 14:e, 16:e och 18:e maj 2019.

Biljetterna till Melodifestivalen deltävling 4 i Sparbanken Lidköping Arena släpps via Live Nation.

 

Vi avråder starkt ifrån inköp av biljetter hos så kallade andrahandsförsäljare. Ingen annan än ovanstående företag kan garantera att du i slutändan får den/de biljetter du beställt. Alla biljetter som säljs före den 31 oktober är så kallade andrahandsbiljetter.