Annons

 För större bild, klicka på den!

Många höjde säkert lite extra på ögonbrynen när de läste den annons som Kultur & Fritid publicerade i samband med sin vanliga veckoannonsering på fredagar i NLT (se bilden ovan). Kortfattat så söktes en person som var mellan 173 och 183 cm, kön och ålder oväsentligt, men man skulle vara väldigt utåtriktad och gilla att stå i centrum. Bland de som definitivt höjde på ögonbrynen var redaktionen på Radio P4 Skaraborg som såg ett uppslag till en radiointervju. Då vi dock inte vid det tillfälle som vi kontaktades hade klart med vem, eller vilka, som skulle väljas ut, så kunde vi inte heller gå djupare in i vilket uppdrag det gällde. Detta kommer att klargöras i början av vecka 16. Men vi har nu kommit så långt att den första kandidaten valts ut..

Den första att väljas ut blev en person född 1993 med en smittande personlighet och somdessutom höll sig inom den anmodade längden 173-183 centimeter lång. Att personen ifråga dessutom har en bakgrund från teatern lovar gott inför framtiden.

Vi tror att den nu utvalda personer kommer att bli perfekt för den roll som avses och som kommer att utföra sitt uppdrag på bästa sätt både för oss, arrangörerna och inte minst publiken på arrangemangen i Sparbanken Lidköping Arena.